JOIN Now - Introductie

Uit JOIN wiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Handleiding


Introductie

JOIN Now is de opvolger van JOIN Direct en stelt u in staat om uw kantoorautomatisering te integreren met JOIN Zaak & Document. Bijvoorbeeld voor het eenvoudig opslaan van uw mailberichten, het genereren van brieven en rapporten en het opschonen van uw netwerkschijven.

In deze wiki krijgt u uitleg over de functionaliteiten van JOIN Now.

JOIN Now bestaat uit een servercomponent en een clientcomponent. Deze clientcomponent dient u zelf beschikbaar te stellen aan de clientpc's in uw organisatie (dit kunnen zowel thin als fat clients zijn). JOIN Now is onderdeel van JOIN Zaak & Document en zal daarom altijd tegelijkertijd met deze applicatie worden gereleased.

Office 365 en JOIN (Now)

Vanaf versie 6.26 van JOIN Zaak & Document kunt u ook gebruik maken van JOIN Now als add-in voor Office 365. Een belangrijk verschil met de reguliere versie van JOIN Now is het ontbreken van een client (JOIN Now client en JOIN File control. Dat betekent dat je op iedere pc gebruik kunt maken van JOIN (Now):

  • in Outlook 2016 (de desktop applicatie) en Outlook Online (de browserversie) is een invoegtoepassing beschikbaar om mails op te slaan in JOIN Zaak & Document en bijlagen uit JOIN toe te voegen aan een e-mail
  • in WORD 2016, Excel 2016 en Powerpoint 2016 (de desktop-applicaties) en Word Online, Excel Online en Powerpoint Online (de browserversies) kunnen bestanden uit JOIN worden geopend, bewerkt en weer worden opgeslagen in JOIN Zaak & Document. In de Online-versies heeft u daarnaast de mogelijkheid om met andere gebruikers gelijktijdig in het bestand te werken.
De functies bijvoegen uit JOIN en Verzenden & Opslaan in JOIN vanuit Outlook Online

Voor technische informatie wordt verwezen naar de whitepaper van JOIN Zaak & Document. Voor JOIN Now dient u te beschikken over een geldige licentie voor JOIN Zaak & Document. Via het klantportaal kunt u de installatiebestanden voor zowel server als client downloaden. Dit geldt niet voor de Office 365 variant.


verder naar JOIN Now - Instellen