JOIN Mobile Taak afhandelen

Uit JOIN wiki
Versie door D.bronsveld (overleg | bijdragen) op 12 apr 2019 om 01:43 (Taak afhandelen)
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken

Taak afhandelen

Een taken-app zonder mogelijkheid om de taak af te handelen? Dat kan natuurlijk niet. Daarom is het uiteraard mogelijk om de taak ook af te handelen. Hoe?

In iedere taak die aan je is toegewezen vind je in het taakdetailscherm de "afhandelen" knop. Als je hier op klikt kom je in het taak afhandelscherm. Dit scherm kan 3 soorten taken bevatten:

- een checklist (beantwoord ja/nee vragen en handel af als je ze allemaal op JA hebt staan)

- een beslissing (kies een uitkomst om af te handelen)

- een normale actie (je hoeft alleen te bevestigen, bijvoorbeeld als je advies hebt gegeven of het bestand hebt ingezien)

de checklist in het taak afhandelscherm. Zorg dat alle vragen op JA staan

Het taakafhandelscherm is als volgt opgebouwd:

  • bovenin (de header) kun je terug naar de details van document, voorstel of zaak. Ook vind je hier informatie over de taak (wat moet ik eigenlijk doen?) Aan de rechterkant zitten 3 puntjes (de kebab) waarmee je allerlei acties kunt uitvoeren (doorsturen, opschorten, delen).
  • Daaronder vind je, afhankelijk van de actie, een checklist of een keuzelijst (voor een beslissing) en tot slot een commentaar box waar je extra opmerkingen kwijt kunt.
  • Tot slot de groene knop om het afhandelen van de actie te bevestigen. Let op dat bij een beslissing de knop pas actief wordt als je een uitkomst hebt gekozen.
een beslissing: kies eerst een uitkomst en klik dan op bevestigen!
Het kebab menu (de drie puntjes) toont alle mogelijkheden die er zijn. Dit kan per taak en per gebruiker verschillen. Zo kun je bijvoorbeeld de link naar de registratie delen, een actie doorsturen of de taak opschorten. Afhankelijk van het soort actie wordt een scherm getoond waarin je bijvoorbeeld een behandelaar kunt selecteren of de opschortdatum kunt instellen.
acties
doorsturen van een taak naar een collega

Inhoud

Aanmelden

Navigatie

Taken

Wisselen tussen personen en teams

[null Detailscherm zaak] 

Detailscherm document

Detailscherm voorstel

Taak afhandelen (je bent nu hier!)

Notificaties

Zoeken

Persoonlijke instellingen