JOIN Klantcontact Introductie

Uit JOIN wiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
JOIN Klantcontact
KCC.jpg
Product
Huidige versie 3.2
Releasenotes Releasenotes
Releasebeleid Releasebeleid
Roadmap Roadmap
Koppelingen Koppelingen
Klanten
jkc.png
Klantlijst Klanten
Klantforum Forum
Contact
Productowner Kees Essaadi
Projectmanager Natascha van den Bos
Algemeen 088 33 26 700
Support 088 33 26 707
Cloud
Hosting TRUE of Azure
Locatie NL of EU
On-premise
Platform IIS / .Net
Database SQLServer of Oracle
Whitepaper Whitepaper
Security Security guidelines
Decos
NEN-ISO 27001 Certificaat
Service Level Agreement SLA
Verwerkingsovereenkomst Model


Welkom bij JOIN KLANTCONTACT

JOIN Klantcontact (JKC) is een allesomvattend klantcontactsysteem dat ingezet kan worden in zowel kleine, middel als grote organisatie. JOIN Klantcontact zorgt voor ondersteuning van alle directe kanalen waar medewerkers in de front-office mee te maken hebben. U kunt hierbij denken aan: balie, telefoon, e-mail, locatiegebonden informatie, verwijzingen en het plannen van afspraken en berichten die binnen komen via social media kanalen zoals Facebook en Twitter.

Schil om informatiebronnen vanuit één centrale applicatie

JOIN Klantcontact vormt een schil om alle informatiebronnen uit een organisatie. Zodra een klantvraag binnen één van de kanalen binnenkomt, hoeft u als gebruiker alleen JKC te openen om informatie uit deze diverse bronnen te raadplegen. Het is dus niet meer nodig om al deze verschillende informatiebronnen te openen en daarin de beoogde informatie op te zoeken.

Management rapportages

De rapportages in Klantcontact van JOIN bieden u nuttige management overzichten. Bijvoorbeeld wat betreft de doorlooptijd van calls, de verhouding tussen directe en indirecte afhandeling en de hoeveelheid openstaande taken. Nuttige informatie om de dienstverlening aan uw klanten constant te optimaliseren.

  • Zakelijke informatie waarmee u uw dienstverlening kunt verbeteren
  • Inzicht in de efficiency van de dienstverlening en het gedrag van uw organisatie

Beschikbaar zowel als Cloud- als on premise oplossing

JOIN Klantcontact is zowel on premise beschikbaar als als Cloud-oplossing. Als u kiest voor de Cloud-oplossing, dan werkt u altijd met de laatste versie en heeft u geen omkijken meer naar updates en andere beheerzaken. Daarnaast wordt al uw data veilig opgeslagen in een Nederlandse cloud omgeving en beschikt het over de juiste beveiligingscertificaten.

Koppelingen

JOIN Klantcontact kan koppelen met veel systemen. Hieronder treft u een lijst met reeds bestaande koppelingen:

is gekoppeld met diverse front-, mid- en backoffice applicaties waardoor altijd de meest recente informatie beschikbaar is. De midoffice applicaties waar gegevens uit ontleend worden zijn: het zakenmagazijn, zaakafhandeling (status), DMS, CRM, RMA, workflow, checklists. De frontoffice applicaties zijn o.a.: website, eFormulieren, landelijke voorzieningen zoals mijnoverheid.nl. Tot slot de backoffice applicaties: de systemen binnen vakafdelingen en de basisadministratie zoals de GBA en BAG.

Ten behoeve van de gebruikersvriendelijkheid kan het JOIN Klantcontact volledig met de muis of via het toetsenbord bediend worden.

In deze handleiding vindt u een beschrijving van alle voorkomende handelingen die in het JOIN Klantcontact uitgevoerd kunnen worden. In het JOIN Klantcontact zelf vindt u op de meeste schermen een Help-knop. Door hierop te klikken krijgt een helppagina op het scherm waarin uitgelegd wordt welke stappen in het betreffende scherm genomen kunnen worden.