JOIN Klantcontact Introductie

Uit JOIN wiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
JOIN Klantcontact
KCC.jpg
Product
Huidige versie 3.2
Releasenotes Releasenotes
Releasebeleid Releasebeleid
Roadmap Roadmap
Koppelingen Koppelingen
Klanten
jkc.png
Klantlijst Klanten
Klantforum Forum
Contact
Productowner Kees Essaadi
Projectmanager Natascha van den Bos
Algemeen 088 33 26 700
Support 088 33 26 707
Cloud
Hosting TRUE of Azure
Locatie NL of EU
On-premise
Platform IIS / .Net
Database SQLServer of Oracle
Whitepaper Whitepaper
Security Security guidelines
Decos
NEN-ISO 27001 Certificaat
Service Level Agreement SLA
Verwerkingsovereenkomst Model


Welkom bij JOIN KLANTCONTACT

JOIN Klantcontact (JKC) is een allesomvattend klantcontactsysteem dat ingezet kan worden in zowel kleine, middel als grote organisatie. Met JOIN Klantcontact kunnen klantvragen via social media kanalen, telefoon, e-mail en informatievragen snel worden beantwoord.

Schil om informatiebronnen vanuit één centrale applicatie

JOIN Klantcontact vormt een schil om alle informatiebronnen uit een organisatie. Zodra een klantvraag binnen één van de kanalen binnenkomt, hoeft u alleen JKC te openen om informatie uit deze diverse bronnen te raadplegen.

JKC is hierdoor Met Klantcontact van JOIN kan uw KCC team alle informatie uit alle bronnen binnen uw organisatie opzoeken. Intelligent en efficiënt.

Het JOIN Klantcontact fungeert als de informatiebron voor intake- en klant-vragen en is ontwikkeld om klantvragen snel en eenduidig te beantwoorden. Vanuit 1 centrale applicatie kunt u gebruik maken van informatie die in diverse applicaties binnen uw organisatie beschikbaar is. U hoeft als gebruiker niet alle applicaties te openen maar kunt vanuit een plek beschikken over de juiste informatie: het JOIN Klantcontact.

Het JOIN Klantcontact zorgt voor ondersteuning van alle directe kanalen waar medewerkers in de fron-toffice mee te maken hebben. U kunt hierbij denken aan: balie, telefoon, e-mail, locatiegebonden informatie, verwijzingen en het plannen van afspraken.

Het JOIN Klantcontact is gekoppeld met diverse front-, mid- en backoffice applicaties waardoor altijd de meest recente informatie beschikbaar is. De midoffice applicaties waar gegevens uit ontleend worden zijn: het zakenmagazijn, zaakafhandeling (status), DMS, CRM, RMA, workflow, checklists. De frontoffice applicaties zijn o.a.: website, eFormulieren, landelijke voorzieningen zoals mijnoverheid.nl. Tot slot de backoffice applicaties: de systemen binnen vakafdelingen en de basisadministratie zoals de GBA en BAG.

Ten behoeve van de gebruikersvriendelijkheid kan het JOIN Klantcontact volledig met de muis of via het toetsenbord bediend worden.

In deze handleiding vindt u een beschrijving van alle voorkomende handelingen die in het JOIN Klantcontact uitgevoerd kunnen worden. In het JOIN Klantcontact zelf vindt u op de meeste schermen een Help-knop. Door hierop te klikken krijgt een helppagina op het scherm waarin uitgelegd wordt welke stappen in het betreffende scherm genomen kunnen worden.