JOIN Agenderen Aanmelden

Uit JOIN wiki
Versie door D.bronsveld (overleg | bijdragen) op 3 feb 2020 om 19:45 (→‎Aanmelden via de website)
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Navigatie

Hier vindt u informatie over:


Terug naar Agenderen.nl Inleiding

Er zijn meerdere manier om u aan te melden in JOIN Agenderen (direct via de website of via de knop het vergaderboek in JOIN Zaak & Document). We beginnen hieronder met de meest voor de hand liggende methode, namelijk vanuit het vergaderdossier in JOIN Zaak & Document.

Aanmelden vanuit het vergaderdossier

Wanneer u een agenda gaat aanmaken, begint u altijd in JOIN Zaak & Document (vh. Decos D5). Bij het vergaderdossier dat u heeft aangemaakt vindt u de knop "agenderen.nl":Agenderen 2020 button.png.

Deze knop bevindt zich tussen de andere functieknoppen die u als gebruiker beschikbaar heeft.

Automatisch wordt JOIN Agenderen opgestart. Wanneer uw emailadres in JOIN Zaak & Document gelijk is aan het emailadres in JOIN Agenderen hoeft u zich niet opnieuw aan te melden in JOIN Agenderen en wordt de betreffende agenda geopend. Is het emailadres niet bekend of correct, dan komt u niet verder dan het inlogscherm en dient u contact op te nemen met uw beheerder van JOIN Zaak & Document en/of JOIN Agenderen.

Agenderen login 2020.png

Daarnaast is het van belang dat de beheerder van JOIN Agenderen u aan de juiste rol heeft gekoppeld. Alleen de rollen "beheerder" en "bewerker" hebben toegang tot agenderen.nl. De rol "raadpleger" kan enkel gebruik maken van de VergaderAPP.

Aanmelden via de website

Naast het werken vanuit JOIN Zaak & Document kunt u ook JOIN Agenderen bereiken via uw standaard browser. Deze weg wordt normaliter alleen bewandeld door beheerders, die naast het opmaken van agenda's ook gebruikersbeheer en autorisatiebeheer uitvoeren in JOIN Agenderen.

U typt in uw browser het adres www.agenderen.nl (of de testomgeving van JOIN Agenderen test.agenderen.nl) in. U komt bij het aanmeldscherm van JOIN Agenderen. Hier logt u in met het emailadres en wachtwoord dat u heeft ontvangen. Nog geen gebruiker: neem contact op met uw beheerder van JOIN Agenderen.

Verder naar Agenderen.nl Agenda aanmaken