JOIN - Meldingenfunctie

Uit JOIN wiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Terug naar introductie


Meldingen

Met de meldingenfunctie wordt u actief op de hoogte gebracht en gehouden van mutaties in uw werkvoorraad en die van de groepen (rollen) waar u lid van bent. De functie bevindt zich rechts bovenin het scherm en is vanaf iedere plek in de applicatie te bereiken.

U ontvangt meldingen van de volgende gebeurtenissen in de werkvoorraad:

 • Wanneer er een nieuwe activiteit is toegekend aan uw werkvoorraad of die van uw groepen
 • Wanneer er een activiteit wordt afgehandeld in uw werkvoorraad of die van uw groepen door een andere collega
 • Wanneer er iets wijzigt in de registratie die bij de activiteit in uw werkvoorraad hoort. Bijvoorbeeld de status van de zaak of het wijzigen van een datum
 • Wanneer er een nieuw document aan de zaak (of dossier) wordt toegevoegd waar u een activiteit op heeft in de werkvoorraad.


Uiteraard geldt voor bovenstaande dat u niet degene bent die een van bovenstaande acties triggert. Het gaat hier alleen om wijzigingen van anderen met betrekking tot uw werkvoorraad of die van uw groepen.
Afbeelding:meldingen.png
Wanneer u een melding heeft bekeken (door er op te klikken) dan wordt de melding als "gelezen" gemarkeerd. U kunt er voor kiezen om een melding weer op "ongelezen" te zetten. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om alle meldingen in 1 handeling als gelezen te markeren.
Markeermeldingengelezenongelezen.png


Meldingen beheren


Omdat u mogelijk lid bent van veel groepen of veel gedelegeerde werkvoorraden heeft, kan het aantal meldingen dat u ontvangt snel oplopen. Vandaar dat u per werkvoorraad kunt instellen of u meldingen wilt ontvangen. In het meldingenscherm beheert u dit eenvoudig door op het tandwiel te klikken en in het beheerscherm de juiste rollen te (de)selecteren.
Afbeelding:meldingen_beheren.png
De volgende meldingtypen kunnen worden ingesteld:

 • Nieuwe activiteit: wanneer een nieuwe activiteit aan de werkvoorraad wordt toegekend
 • Actie afgehandeld: wanneer een activiteit door een andere behandelaar wordt afgehandeld
 • Doorgestuurde activiteit: wanneer een activiteit door een andere behandelaar wordt doorgestuurd
 • Registratie gewijzigd door andere gebruiker: wanneer een andere behandelaar een wijziging doet in de registratie waar een actie op loopt
 • Nieuw document toegevoegd aan zaak/dossier: wanneer een document wordt toegevoegd aan een zaak waar u de behandelaar van bent
 • Activiteit aan u toegewezen: wanneer binnen een rol een activiteit op uw naam wordt gezet (toegewezen aan)
 • Toegewezen activiteit teruggeplaats in de rol: wanneer een activiteit die binnen de rol op uw naam stond, door een andere gebruiker terug in de rol wordt geplaatst.


Meldingen per email ontvangen


Ook kunt u instellen dat u de meldingen periodiek wilt ontvangen per mail. In het "beheerscherm" van het meldingenvenster kunt u tevens aangeven of u de meldingen per mail wilt ontvangen en in welke frequentie (bijvoorbeeld ieder uur).
Meldingenontvangenpermail.png
Verder naar Gebruikersfunctie