JOIN - Favorieten

Uit JOIN wiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Terug naar introductie

Favorieten

Standaard laat JOIN in het Menu alle boeken zien waar een gebruiker recht op heeft. In de praktijk wordt door de meeste gebruikers slechts een klein gedeelte van alle beschikbare boeken geraadpleegd. Om te zorgen dat u snel in het juiste (sub)boek terechtkomt kunt u een lijst van uw persoonlijke Favorieten aanmaken.

U selecteert via het Menu het (sub)boek dat u in uw persoonlijke Favorieten wilt opnemen. De inhoud ervan verschijnt dan in de Lijst. Vervolgens klikt u rechtsboven in de knoppenbalk van de Lijst op de knop 'Favorieten toevoegen'.

Afbeelding:favorietentoevoegen.png


Het onderdeel is nu opgenomen in uw persoonlijke Favorieten. U kunt nu snel bij uw onderdeel door het in het dashboard te openen onder het kopje Favorieten.

Afbeelding:nieuwefavoriet.png


U heeft ook de mogelijkheid om eerst een zoekopdracht in de Lijst uit te voeren via de zoekvelden (bijv. op achternaam) en deze zoekopdracht daarna toe te voegen aan uw Favorieten.


Naast dat u via het dashboard het door u toegevoegde sub(boek) of zoekopdracht kunt openen onder het kopje Favorieten kunt u er ook voor kiezen om de toegevoegde Favoriet als apart onderdeel op het dashboard te weergeven zodat u vanuit het dashboard kan werken. U kunt dit onderdeel weergeven op uw dashboard door te klikken op 'voeg onderdelen toe' en vervolgens een vinkje voor Registraties te zetten en op Toevoegen te klikken. Hierna klikt u op het pijltje bij Favorieten en selecteert u het onderdeel wat u wil zien in uw dashboard.

Afbeelding:toevoegendashboard.png

Afbeelding:toevoegendashboard2.png


Als u hierna weer op de functie Dashboard klikt ziet u het onderdeel weergegeven in het Dashboard. Wanneer u vervolgens op een registratie klikt in het onderdeel dan wordt deze gelijk geopend.


Naast het toevoegen van een Favoriet kunt u ook nog de naam van een Favoriet aanpassen en een Favoriet verwijderen. U verandert de naam van een Favoriet door in het Menu de desbetreffende Favoriet te selecteren en vervolgens in de knoppenbalk van de Lijst te klikken op 'Hernoem Favoriet' en uw Favoriet te hernoemen. Het verwijderen van een Favoriet doet u door op het icoon naast de functieknop 'Hernoem Favoriet' te klikken.

Afbeelding:aanpassenfavoriet.png

Verder naar Meerfunctie