JOIN - Dashboard

Uit JOIN wiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

terug naar Navigatie

Dashboard

Het Dashboard van JOIN Zaak & Document geeft 3 onderdelen weer: Resultaat van de afgelopen 14 dagen, Werkvoorraad en uw Favorieten. Werkt u zaakgericht met JOIN Zaaktypen (voorheen Zaaktypen.nl), dan voegen we hier standaard het webpart "zaken" aan toe, waarmee u eenvoudig door het zakenmagazijn kunt zoeken. Uiteraard kunt u het dashboard naar eigen inzicht aanpassen.

Bestand:Dashboard.png


Mocht u aan het Dashboard onderdelen willen toevoegen, aanpassen of verwijderen dan kunt u dat doen door op het tandwiel-icoon onder de zoekfunctie te klikken en vervolgens te klikken op de functieknop "Voeg onderdelen toe".

Bestand:dashboardtoevoegen.png


Op de pagina waar u dan terecht komt kunt u de Decos webonderdelen die u in uw Dashboard wilt zien selecteren en toevoegen. U kunt ook een keuze maken waar u dit wilt toevoegen.

Bestand:onderdelentoevoegen.png


U kunt op deze pagina ook onderdelen uit uw dashboard verwijderen of aanpassen door op het icoon "Onderdeel verwijderen" danwel het icoon "Onderdeel aanpassen" te klikken rechtsboven in de kolom van het specifieke onderdeel.

Bestand:onderdelenaanpassen.png


Nadat u onderdelen heeft toegevoegd, aangepast of verwijderd klikt u op "klaar" om het nieuwe dashboard in te stellen. Wilt u weer terug naar het standaard dashboard, dan kiest u voor de optie "Terug naar standaardlayout"


Mocht u binnen het onderdeel 'Resultaat van de afgelopen 14 dagen' de resultaten van een ander persoon, team of afdeling weergegeven willen hebben dan kan dit door middel van de optie "onderdelen aanpassen" en vervolgens het onderdeel te selecteren dat u wilt wijzigen. U krijgt vervolgens een configuratiescherm waar u dit kunt aanpassen.

Bestand:aanpassenkolomdashboard.png

Verder naar Werkvoorraad