Wijzigingen

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Op zaaktype niveau kunt u ook bepaalde vragen uit het formulier op zaakniveau registeren. 
== Formuliereigenschappen     ==
[[Bestand:Eform - instellingen.png]]
'''Thema formulier''' : Wanneer u meerdere thema's hebt kun u hier een formulier selecteren. 
'''Activeer 'later verder gaan' functionaliteit : '''Hier kunt u aangeven of een aanvrager gebruik kan maken van de 'later verder gaan' optie. Wanneer uw klant deze optie gebruikt, krijgt hij/zij een url opgestuurd. Wanneer de aanvrager deze URL daarna opent kan hij/zij verder gaan vanaf het punt waar ze waren gebleven . Wanneer een aanvrager deze functie gebruikt wordt het formulier bewaard totdat de aanvrager verder gaat met het formulier en deze heeft verzonden.
'''Introductietekst''' : Deze tekst wordt getoond voordat het formulier wordt gestart. U kunt hier aanwijzingen in geven over de benodigdheden van het formulier. Wanneer u dit veld leeglaat zal het formulier direct beginnen met de vragen. 
=== Bevestigingsteksten ===
Ieder formulier heeft eigen bevestigingsteksten.&nbsp;<br>Let erop dat u zelf bij ieder tekstveld minimaal één vervolgactie (hyperlink) invult!<br>Een eindgebruiker ziet deze pagina als laatste pagina van het invullen. Hij/zij moet hier de mogelijkheid krijgen om door te klikken naar een andere pagina. <br>Voorbeelden hiervan zijn&nbsp;: <br>'Terug naar de website'<br>'Nog een product aanvragen'<br>'Formulier opnieuw indienen' <br>U doet dit door een [[Opmaak van tekst in zaaktypen.nl|hyperlink in de tekst toe]] te voegen.
</pre>
== Kenmerken registreren in JOIN Zaak en Document&nbsp; ==
Het is mogelijk om de antwoorden die invullers geven op bepaalde vragen die in het formulier worden gesteld direct op te nemen in de zaakregistratie.&nbsp;<br>hiervoor gebruikt u de [[Zaaktypen.nl Nieuw zaaktype|kenmerken die]] u op zaakniveau definieert.&nbsp;

Navigatiemenu