Wijzigingen

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
geen bewerkingssamenvatting
De Deze release van JOIN Zaaktypen staat volledig in het teken van de update voor JOIN Besluitvorming die gepland staat voor de eerstkomende release van JOIN Zaak & Document (2 oktober, versie 19.3.627). De volgende functionaliteiten worden met deze update aan JOIN Zaaktypen toegevoegd:
=== 105708 - Het kunnen configureren van een metadataset per voorsteltype, zodat ===Hiermee kan een afwijkend itemprofiel kan worden ingericht voor bijvoorbeeld een collegevoorstel en een raadsvoorstel. In JOIN Zaaktypen wordt voor iedere metadataset een aparte registratie aangemaakt. De metadataset wordt vervolgens gekoppeld aan de betreffende voorsteltypen (besluitvormende documenttypen).
106061 - Het kunnen configureren van sjablonen per voorsteltype en het kunnen configureren van sjablonen per besluitenlijst. Op deze manier kan de layout per PDF (van bijvoorbeeld De metadataset resulteert in JOIN Zaak & Document in een voorstel, besluit en besluitenlijst) verschillend worden gemaaktzogenaamd itemprofiel die je naar eigen inzicht kunt vormgeven.
Beide === 106061 - Het kunnen configureren van sjablonen per voorsteltype en het kunnen configureren van sjablonen per besluitenlijst. ===Op deze manier kan de layout per PDF (van bijvoorbeeld een voorstel, besluit en besluitenlijst) verschillend worden gemaakt. In het onderdeel "besluitvorming" (in JOIN Zaaktypen) is een menu toegevoegd waar de verschillende sjablonen kunnen worden geconfigureerd. Vervolgens worden deze sjablonen aangemaakt op de server van JOIN Zaak & Document en kunnen deze verder worden opgemaakt. De voorstelsjablonen worden gekoppeld aan de betreffende voorsteltypen, de besluitenlijstsjablonen komen beschikbaar in het scherm van JOIN waar de besluitenlijsten worden gegenereerd. '''LET OP:''' beide functies kunnen pas worden gebruikt in combinatie met versie 19.3.627 van JOIN Zaak & Document.

Navigatiemenu