Wijzigingen

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Wanneer je een taak opent die betrekking heeft op een besluitvormend document (bijvoorbeeld een collegevoorstel of een raadsvoorstel), opent het detailscherm van dit document. Het scherm heeft altijd een vaste opbouw, vergelijkbaar met die van het [[JOIN Mobile Detailscherm zaak|detailscherm zaak]] of het detailscherm
Bovenin (de zogenaamde header) kun je via de pijl snel terug naar de takenlijst, kun je naar de opmerkingen over het document (en zelf opmerkingen toevoegen) en heb je het actiemenu (de 3 puntjes, ofwel de "kebab") waar je diverse acties kunt doen, zoals het doorsturen van het document, het toewijzen aan een collega of het opschorten van de activiteit.[[Bestand:Image header mobile.png|geen|omkaderd|de header: terug naar het vorig scherm, de chat en de kebab|koppeling=https://wiki.decos.nl/Bestand:Image_header_mobile.png]] Daaronder vind je de omschrijving van het voorstel (waar gaat het over?) en het dossier of de zaak waar het document zich in bevindt.
Het eerste kaartje bevat de details van het voorstel. Standaard tonen we het documentkenmerk (of het volgnummer) en het soort voorstel. Via "alle details" kom je in een scherm waar je alle details van het voorstel kan bekijken.

Navigatiemenu