Wijzigingen

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
611 bytes toegevoegd ,  18 mrt 2019 22:35
| Het betreffende veld is ingevuld in alle zoekresultaten
|-
| Exacte waarde**
| ="OR"
| Alle waar alleen het woord OR voorkomt, verder mag er niets in . Dit kan ook worden gecombineerd met andere woorden. Ook is het veld staanmogelijk om de volledige zin (bijvoorbeeld "JOIN Search") tussen haken te zetten of exacte zoekopdrachten te combineren ("JOIN Search" "Zaaksysteem".
|}
<nowiki>*</nowiki>De functie NOT kan niet worden gebruikt in lijsten wanneer u gebruik maakt van JOIN Search
<nowiki>**</nowiki>Exact zoeken met JOIN Search werkt zonder het = teken. In het database zoeken met het = teken. Deze functie kan overigens ook worden gebruikt in het fulltext zoeken.<br>
U kunt ook nog complexere zoekopdrachten geven door AND en OR te combineren. Houd er wel rekening mee dat AND voorrang heeft op OR.<br>De zoekopdracht "Paul AND Veger OR Hendriks" wordt uitgevoerd als "(Paul AND Veger) OR Hendriks" en dus naar resultaten waar Hendriks in voorkomt, of zowel Paul als Veger.
==zoeken in zaken==
werkt Werkt u met het zaaksysteem van JOIN (op basis van JOIN Zaaktypen), dan kunt u vanaf versie 6.16 verbeterd zoeken naar zaken. Alle functies die hierboven zijn benoemd voor het zoeken door lijsten gelden ook voor het zoeken naar zaken. Daarnaast worden, bij het openen van de lijst "zaken", de laatste 10,20 of 50 zaken getoond die in het zaaksysteem zijn geregistreerd. Dit is ongeacht in welk zaaktype de zaak is geregistreerd, maar uiteraard wel met inbegrip van de zaaktypen waar u als gebruiker minimaal leesrechten voor heeft.
[[Afbeelding:zoekennaarzaken.png]]
nb. Wanneer u niet gebruik maakt van de externe zoekmachine, geldt bovenstaande niet.
 
nb. Deze functie werkt alleen in combinatie met JOIN Search (Elastic) wanneer de instelling "filter bar behavior" in de config editor op Automatic of Always staat.
==zoeken in zaakdocumenten==
Net als bij zaken worden de laatste 10,20 of 50 (afhankelijk van uw instellingen) zaakdocumenten getoond die als laatste aan het zaaksysteem zijn toegevoegd Dit uiteraard ongeacht het zaaktype en documenttype waar ze bij horen, maar uiteraard wordt er wel rekening gehouden met de zaak- en documenttypen waar u als gebruiker rechten op heeft. Afgeschermde documenten krijgt u alleen te zien wanneer u expliciet hier toegang toe heeft gekregen.
nb. maakt Wanneer u geen niet gebruik maakt van de externe zoekmachine, dan geldt bovenstaande helaas niet. nb. Deze functie werkt alleen in combinatie met JOIN Search (Elastic) wanneer de instelling "filter bar behavior" in de config editor op Automatic of Always staat.
== Instellingen JOIN Config Editor ==

Navigatiemenu