Wijzigingen

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
k
Link naar installatie en upgrade instructies toegevoegd
Deze release van de complete koppelvlakken suite bevat vrijwel geen nieuwe functionaliteit. Wel bevat deze release weer een belangrijke verbetering op het gebied van de beveiliging van alle koppelvlakken. Daarnaast zijn er een aantal problemen opgelost die zijn gemeld door onze klanten.
Om gebruik te maken van Koppelvlakken beheer en de koppelvlakken zelf in deze release dient u minimaal gebruik te maken van JOIN Zaak & Document versie 6.2425.Lees voor de installatie of upgrade van koppelingen altijd de instructies in [https://joinsupport.decos.com/solution/folders/17000122133 onze FAQ]
== Opgeleverde versies ==
== Opgeleverde ontwikkelacties ==
Omdat er steeds vaker verbeteringen worden doorgevoerd die generiek zijn voor alle koppelvlakken, zal vanaf deze release alle opgeleverde ontwikkelacties in 1 tabel weergegeven worden.
{| class="wikitablesortable"|!nr.|!onderdeel|!omschrijving
|-
|93546
=== 97646 - Vanaf nu kan ook de sleutelOntvangend gebruikt worden om een inkomende kennisgeving te verwerken ===
Tot nu toe konden binnenkomende kennisgevingen vanuit het gegevensmagazijn alleen gematcht worden met een persoonsregistratie in JOIN op basis van de BSN of de sleutel-gegevensbeheer (sleutelVerzendend). Echter, de meeste gegevensmagazijnen sturen ook de sleutelOntvangend mee die matcht met de database-sleutel van JOIN. Omdat dit het meest betrouwbare gegeven is in deze keten wordt er vanaf nu geprobeerd om de persoonsregistratie op basis van deze sleutel op te vragen. Wanneer de sleutelOntvangend niet aanwezig is in de kennisgeving wordt teruggevallen op de andere eerder genoemde 2 identificerende gegevens.
Deze wijziging leidt tot een oplossing voor het probleem waarbij JOIN een volgindicatie plaatst op een persoon uit de landelijke voorziening waar op dat moment nog geen sleutel-gegevensbeheer van bekend is. Omdat bij het plaatsen van deze volgindicatie de database-sleutel van JOIN wordt meegezonden, kan een toekomstige mutatie op deze persoon nu zonder problemen verwerkt worden.

Navigatiemenu