Wijzigingen

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
2 bytes verwijderd ,  29 mrt 2018 07:08
decos -> JOIN
[[Afbeelding:Tabblad_Workflow.png]]
Op het tabblad Workflow bepaalt u, als u gebruik maakt van de Decos JOIN workflow-module, per boek of er direct bij het aanmaken van een nieuwe registratie ook altijd een workflow gestart moet worden. U kunt er ook voor kiezen om op basis van een door de gebruiker gekozen veldwaarde in de registratie automatisch een specifieke workflow te laten starten.
Als u via het uitrolpijltje kiest voor het altijd toepassen van een standaard workflow, krijgt u vervolgens de mogelijkheid om de gewenste workflow te koppelen. Vervolgens kunt u aangeven of u deze workflow altijd gebruikt of uitsluitend bij registraties vanaf een bepaalde datum.
*Klik op uploaden. De gegevens worden geïmporteerd en voor iedere regel in het bestand wordt een nieuwe registratie aangemaakt.
Importeert u een .csv bestand, houdt u er dan rekening mee dat elke kolomkop verwijst naar een interne veldnaam in DecosJOIN. Bijvoorbeeld TEXT5, SUBJECT1, DATE4.
Wilt u een bestand importeren in een boek waar al registraties in staan, dan kunt u dit doen met behoud van de al bestaande registraties. In dit geval zorgt u er in het importbestand een kolom is opgenomen met als kolomkop KEY. Hierin zet u de waarde die u als sleutel wilt gebruiken. Als er dan een registratie bestaat in het boek waarin u importeert met dezelfde waarde als in het KEY veld van uw bestand, dan wordt de registratie geüpdatet i.p.v. aangemaakt.
Verder naar [[JOIN Admin Itemprofielen]]
[[Categorie:JZD Admin]]
169

bewerkingen

Navigatiemenu