Releasenotes Agenderen versie 2.0.19.190201

Uit JOIN wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Deze pagina bevat informatie over de release van JOIN Agenderen op 1 februari 2019.Onderstaand vind je de lijst met functionaliteiten die zijn toegevoegd of gewijzigd.

Daarnaast wil ik je nog informeren over een nieuwe look- en feel van JOIN Agenderen waar momenteel hard aan wordt gewerkt. Onderstaand een eerste "sneak preview" van de nieuwe site:

overzichtsscherm agenda's
Detailscherm agenda, met documenten aan de rechterkant

92981: Wanneer een agendapunt wordt samengesteld met bestanden uit verschillende documenten, dan wordt de volgorde van de bestanden in het agendapunt niet goed verwerkt richting een 3e partij.

Deze bug is geconstateerd door een van onze klanten (ticket 14557) en opgelost in deze versie.

92831: Verbeter de performance bij het koppelen van documenten en bestanden aan agendapunten en het ophalen van documenten en bestanden uit het zaaksysteem

Een aantal klanten heeft problemen gemeld met de snelheid van JOIN Agenderen bij het ophalen van documenten uit JOIN Zaak & Document en het vervolgens koppelen (slepen) van de documenten en bestanden naar de agenda. Door een wijziging in de onderliggende structuur denken we de performance van deze operaties flink te hebben verbeterd. De resultaten op onze testomgeving (test.agenderen.nl) hebben dat bevestigd. We zijn dus ook benieuwd of de performance verbetering op de productieomgeving ook zo wordt ervaren.

93863: Vervang de huidige feedback functie door de JOIN Support feedback functie

We verhuizen onze feedback functie naar ons eigen support-portaal (JOIN Support). Dat doen we om nog sneller te reageren op de feedback die we ontvangen van eindgebruikers. En daarnaast kunnen we feedback ook direct omzetten in actie als dat nodig is. Meldt een gebruiker (die geen functioneel beheerder is) een probleem, dan zetten we de feedback direct om in een ticket en informeren we de functioneel beheerder.

JOIN Feedback functie