JOIN Klantcontact Cloudadmin Privilegesets

Uit JOIN wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Door op de knop Privilegesets te klikken, kunt u sets met rechten definiëren die u wilt geven aan gebruikers en gebruikersgroepen.

Hoe werkt het?

Het scherm Privilegesets bestaat uit drie delen:

1. In de zoekbox kunt u een privilegeset zoeken.

2. rechstboven bevindt zich de knop Toevoegen Nieuwe Set, hiermee kunt u een nieuwe privilegeset aanmaken

3. Hier bevinden zich alle bestaande privilegesset die u kunt toekennen en / of wijzigen of verwijderen


Om een nieuwe set aan te maken, klikt u toevoegen nieuwe set. In het scherm dat verschijnt vult u een naam in die u aan deze privilegeset wilt geven. Klik op opslaan om de naam vast te leggen. De naam en datum wordt toegevoegd. Vervolgens ziet u in het overzicht scherm details van deze privilegeset. Omdat de set nieuw is, zijn er nog geen gebruikers en/of gebruikersgroepen gekoppeld. U klikt selecteert de privilegeset om iets te wijzigen. Per kolom kunt u aangeven welke privileges er wel of niet moeten gelden. In iedere kolom vindt u een overzicht van functies / rechten en per functie kunt u aanvinken of dit wel of niet mogelijk dient te zijn. Een groen vinkje betekent “wel rechten”; een rood vinkje betekent “geen rechten”. Heeft u de privileges in de eerste kolom vastgelegd, dan kunt u met behulp van de pijltjes op uw toetsenbord naar een volgende kolom. De kolom waarin u privileges kunt vastleggen, is gekleurd i.p.v. grijs. Heeft u de rechten in alle kolommen vastgelegd, dan klikt u links onder op de groen knop Opslaan.

Alleen contactgeschiedenis van ‘’mijn afdeling’’ bekijken
De optie maakt het mogelijk om naast de bestaande mogelijkheden om contactgeschiedenis van ‘’Mijzelf’’ en ‘’Alle’’ te kunnen kiezen voor ‘’Mijn afdeling’’.

Alleen contactgeschiedenis van ‘’mijn afdeling’’ bekijken.png