JOIN Direct - Introductie

Uit JOIN wiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Introductie

JOIN Direct is de (Open) Office koppeling van JOIN. JOIN Direct stelt u in staat om vanuit de applicatie waarin u werkt (bijvoorbeeld Microsoft Word, Excel, Outlook, of de verschillende OpenOffice.org applicaties, rechtstreeks bestanden te openen en op te slaan zonder dat u JOIN geopend heeft. De gebruiksvriendelijke schermen en eenvoudige stappen stellen elke gebruiker in staat om nieuwe documenten te genereren, of reeds bestaande bestanden toe te voegen of te openen.

JOIN Direct is geen zelfstandige applicatie: dat wil zeggen dat het niet los opgestart kan worden maar u heeft daar altijd een andere applicatie voor nodig. JOIN Direct is geïntegreerd in Microsoft Office en andere producten, zodat JOIN Direct automatisch wordt opgestart wanneer u het nodig heeft. De drempel om de bestanden in JOIN op te slaan wordt door JOIN Direct een stuk lager.

U kunt JOIN Direct gebruiken voor:

  • Het openen van bestanden uit JOIN
  • Het toevoegen van bestanden aan JOIN
  • Het genereren van brieven in JOIN
  • Het archiveren van ontvangen en verzonden e-mails

JOIN Direct is eenvoudig te hanteren - er bestaat dan ook geen training voor. Deze handleiding is een leidraad die het werken met JOIN Direct tot een vanzelfsprekende taak maakt.

Inhoudsopgave