JOIN - Gebruikersfunctie

Uit JOIN wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Terug naar introductie

Personaliseren

Klik op deze link om de instructievideo te bekijken: Personaliseren van JOIN

Afbeelding:gebruikersfunctie.png


De Gebruikersfunctie bestaat uit meerdere onderdelen namelijk je persoonlijke instellingen, systeeminformatie, een weergave van de actieve gebruikers, een helpfunctie, de "over ons" functie (waar de huidige functie wordt getoond) en een mogelijkheid om je uit te loggen uit het systeem.

Persoonlijke instellingen

Uw persoonlijke instellingen kunt u wijzigen door op de functie met uw eigen naam te klikken onder de Gebruikersfunctie. Door uw persoonlijke instellingen te wijzigen kunt u systeeminstellingen aanpassen naar uw voorkeur. Door op de groene knop OPSLAAN te klikken rechtsonder aan de pagina slaat u uw ingestelde persoonlijke instellingen op. Het systeem zal elke keer na inloggen weergegeven worden zoals beschreven door u in uw persoonlijke instellingen.

Vanwege het grote aantal instellingen dat mogelijk is (afhankelijk van uw configuratie) is het menu persoonlijke instellingen opgedeeld in 3 onderdelen:

  1. Algemene instellingen
  2. Bestanden en scans
  3. Office Online (alleen wanneer u gebruik maakt van de integratie met Office Online)

Afbeelding:persoonlijke instellingen.png


De functies van deze systeeminstellingen zijn hieronder weergegeven:

Instelling Functie
Taalkeuze Klik op het vlaggetje van uw keuze om de applicatie in een andere taal weer te geven.
Aantal regels in de Lijst Met behulp van het uitrolpijltje bepaalt u of er 10, 20 of 50 regels weergegeven moeten worden in de Lijstweergave.
Weergave - archief / productie Met behulp van het uitrolpijltje kan gekozen worden of in de productieweergave gewerkt wordt of reeds gearchiveerde registraties bekeken kunnen worden. .
Bestandsviewer in 4-frame modus Beschikt u over bulkscanrechten of over full user rechten, dan geeft u hier aan of u de applicatie als 3 of 4-frame weergegeven wilt hebben. Geen vinkje is 3-frame, wel een vinkje is 4-frame.
Toon voorbeeldafbeelding Door hier een vinkje te plaatsen ziet u naast iedere registratie een miniatuurafbeelding van een gekoppeld bestand.
Toon EML-bestanden Plaats hier een vinkje om bestanden van dit type weer te geven.
Toon MSG-bestanden Plaats hier een vinkje om bestanden van dit type weer te geven.
Aantal knoppen bij invoerscherm Met behulp van het uitrolpijltje kunt u kiezen of er 4, 8 of 12 knoppen weergegeven worden in het registratiescherm. De getoonde knoppen worden bepaald aan de hand van gebruiksfrequentie
Tekstgrootte Met behulp van het uitrolpijltje kunt u de grootte van de tekst in het systeem bepalen.
Altijd starten in Met behulp van het uitrolpijltje kunt u kiezen welke functie van het portaal wordt geopend nadat u heeft ingelogd in het JOIN. U kunt kiezen tussen het dashboard, de werkvoorraad, registraties en favorieten
Persoonlijke e-mail ondertekening Iedere e-mail die u vanuit JOIN verstuurt wordt voorzien van deze ondertekening.

Helpfunctie

U heeft de helpfunctie inmiddels gevonden! Welkom bij de WIKI van Decos. Hier vindt u meer informatie over JOIN en kunt u instructiefilmpjes bekijken.

Verder naar Adressen