Fixi - Instellingen - Teams

Uit JOIN wiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

U ziet hier een overzicht van de teams van de fictieve gemeente Meervoort:

Overzicht teams.png

Nieuw team aanmaken

Nieuwe team.png

Om een nieuw team te maken, klikt u op 'Nieuwe team'. U krijgt de volgende invoer velden:

Naam

Hier vult u de naam van het team in. Alle teams komen in de team dropdown terecht. Deze dropdown is te vinden in de workflow van een melding:

Dropdown team.png

De teams worden op alfabetische volgorde getoond in de dropdown en is niet aanpasbaar. Indien u met meerdere gemeenten in één Fixi omgeving werkt en aparte teams heeft per gemeente, dan kunt u het beste de gemeente naam in de teamnaam zetten. Zo heeft u een beter overzicht in de dropdown.

E-mail adres voor notificaties van meldingen die toegewezen zijn aan een team (optioneel)

Hier vult u een e-mail adres die genotificeerd moet worden op het moment dat een melding op een team gezet wordt. Dit e-mailadres kan een groepse-mailadres zijn zoals water@fixi.nl. Op het moment dat een melding op team Water gezet wordt, wordt er een mail gestuurd naar water@fixi.nl en krijgen de mensen (die lid zijn van die e-mailgroep) een e-mail. Het is ook mogelijk om een persoonlijk e-mailadres toe te voegen. Meerdere e-mailadressen is niet mogelijk.

Het ingevulde e-mailadres verschijnt ook in het overzicht:

Team email.png

Behandelaren in dit team

Hier kunt u behandelaren selecteren die aan dit team toegevoegd moeten worden. U vindt hier overigens alleen de mensen die de rol 'Behandelaar' hebben toevoegen. Het is niet mogelijk om mensen te selecteren die de TIC rol hebben. U vindt hier meer informatie.

Zodra u op dit veld klikt, dan verschijnt een dropdown met alle behandelaren:

Team behandelaren dropdown.png

Het is ook mogelijk om een naam van een behandelaar te typen. De dropdown wordt dan automatisch aangepast, waardoor u sneller een behandelaar kunt toevoegen:

Team water toevoegen.png

Volgorde teams

De teams worden op alfabetische volgorde getoond in de dropdown en is niet aanpasbaar.

Terug naar Instellingen in Fixi