Decos KCS Kolom Notitie

Uit JOIN wiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen


Inleiding

De kolom Notitie geeft weer welke notities gekoppeld zijn aan de basiskolom.

Hoe werkt het?

Ongeacht welke zoekingang of bron u gekozen heeft, zal er naast de basiskolom altijd een kolom Notitie beschikbaar zijn. U kunt daardoor op ieder gewenst moment de beschikbare notitie bekijken. Bovenaan de kolom is er een filterbalk beschikbaar. Deze kunt u gebruiken om binnen de resultaten in de kolom te zoeken en zo precies de gegevens te vinden die u nodig heeft. Zijn er gekoppelde items beschikbaar, dan wordt één ervan kort weergegeven in een grijs vlak en dit is de informatie waarop u verder kunt inzoomen. Wilt u echter andere informatie uit deze kolom bekijken die aan deze persoon is gekoppeld, dan kan dit door:

  • Naar onder of boven te navigeren met de pijltjes op uw toetsenbord;
  • Te klikken op de pijltjesknoppen linksonder in de kolom;
  • Een zoekopdracht in de filterbalk in te vullen en vervolgens op Enter drukken.

Deze methode is met name geschikt als er veel gerelateerde gegevens in de kolom beschikbaar zijn. Door vervolgens in het grijze vlak op de knop “Lees meer” te klikken of door op Enter te drukken wordt de gekozen notitie weergegeven in de basiskolom.

Verdere opties

Bovenaan de kolom Notitie kan via het pijltje gekozen worden voor een aantal opties: Toevoegen – e- mail geselecteerd item – e-mail alle items – druk geselecteerd item af – alles afdrukken.