JOIN Klantcontact Details Locatie

Van Decos

Ga naar: navigatie, zoeken

Inhoud

[bewerken] Locatie

Heeft u een zoekopdracht via de snelmenu opties Organisatie, Persoon, Zaak of Document uit-gevoerd, dan wordt er ook een Locatie getoond. In het onderdeel locatie worden de gegevens gepresenteerd die ontleend worden aan het systeem voor geo-informatie dat door uw organisatie gebruikt wordt.

[bewerken]
Aantekening toevoegen


Met deze optie krijgt u een scherm waarin u naar keuze tekst kunt invoeren.
Afbeelding:Aantekeningtoevoegen.png

[bewerken] Verbeterpunt melden


Komt u in het JKC iets tegen dat niet correct is, dan kunt u het via de optie Verbeterpunt melden doorgeven. Kies deze optie en voer het verbeterpunt in. Veelal zal uw applicatiebeheerder ingesteld hebben welke collega inhoudelijk verantwoordelijk is voor dit deel van het JKC en de naam van de betreffende collega is automatisch geselecteerd. Is dit niet ingesteld, dan klikt u op het vergrootglas achter het veld Stuur naar. Selecteer dan de juiste collega en druk op Opslaan om het verbeterpunt te melden.

[bewerken] Koppel


Kiest u in het keuzemenu voor Koppel, dan heeft u de mogelijkheid om de geselecteerde locatie te koppelen aan een registratie in een andere bron van het JKC.
Met behulp van het uitrolpijltje selecteert u de bron waar u de informatie aan wilt koppelen. Door vervolgens op het vergrootglas te klikken, kunt u in die bron de juiste registratie zoeken waaraan u wilt koppelen. Door op Opslaan te klikken wordt de koppeling vastgelegd.

[bewerken] Ontkoppel


Zijn er koppelingen tot stand gebracht die niet langer van toepassing zijn, dan kiest u in het keuzemenu voor Ontkoppel. U krijgt dan een overzicht van alle bestaande koppelingen en door vinkjes voor een koppeling te verwijderen wordt deze ongedaan gemaakt.

Persoonlijke instellingen