JOIN Direct Groupwise Integratie

Van Decos

Ga naar: navigatie, zoeken

[bewerken] Groupwise Integratie

Net zoals Decos Direct is geïntegreerd in Outlook, voegt Decos Direct ook een knop toe aan de knoppenbalk van Groupwise.

De Groupwise-integratie van Decos Direct werkt op Groupwise versie 6.5 en hoger.

[bewerken] Opslaan van e-mails

In de knoppenbalk van Groupwise is een knop beschikbaar om berichten op te slaan in Decos:

Afbeelding:Groupwise_E-mails.png

Klik op Save in Decos, en de Decos Direct wizard verschijnt. De stappen die doorlopen worden zijn beschreven in het hoofdstuk Outlook integratie.

Bij het invullen van de registratiegegevens worden automatisch enkele gegevens van de e-mail (zoals onderwerp en ontvangstdatum) overgenomen, zodat u deze niet zelf in hoeft te vullen.

Als u alle stappen van de wizard heeft doorlopen, is de geselecteerde e-mail in Decos geplaatst. Deze is als volgt in Decos beschikbaar:

  • De tekst van de mail wordt opgeslagen als een RTF bestand. Dit is altijd het eerste bestand dat aan de documentregistratie in Decos is gekoppeld.
  • Als de mail is verzonden in HTML-formaat, dan is er ook altijd een HTML-bestand gekoppeld aan de documentregistratie. Deze bevat de HTML-weergave van de e-mail.
  • Alle bijlagen van de mail zijn gekoppeld onder de bestandentab
  • In tekstformaat wordt tevens het MIME header bestand toegevoegd aan Decos (TXT bestand). Het bestand geeft bijvoorbeeld weer via welke server(s) de mail is gestuurd.
Persoonlijke instellingen