JOIN Agenderen Aanmelden

Van Decos

(Doorverwezen vanaf JOIN Agenderen.nl Aanmelden)
Ga naar: navigatie, zoeken

[bewerken] Navigatie

Hier vindt u informatie over:


Terug naar Agenderen.nl Inleiding

Er zijn meerdere manier om u aan te melden in JOIN Agenderen. We beginnen hieronder met de meest voor de hand liggende methode, namelijk vanuit het vergaderdossier in JOIN Zaak & Document.

[bewerken] Aanmelden vanuit het vergaderdossier

Wanneer u een agenda gaat aanmaken, begint u altijd in JOIN Zaak & Document (vh. Decos D5). Bij het vergaderdossier dat u heeft aangemaakt vindt u de knop "agenderen.nl":Afbeelding:JOIN_zaak_custombutton_agenderen.png. Deze knop bevindt zich tussen de andere functieknoppen die u als gebruiker beschikbaar heeft.

Automatisch wordt JOIN Agenderen opgestart. Wanneer uw emailadres in JOIN Zaak & Document gelijk is aan het emailadres in JOIN Agenderen hoeft u zich niet opnieuw aan te melden in JOIN Agenderen en wordt de betreffende agenda geopend. Is het emailadres niet bekend of correct, dan komt u niet verder dan het inlogscherm en dient u contact op te nemen met uw beheerder van JOIN Zaak & Document en/of JOIN Agenderen.

Afbeelding:aanmeldscherm_agenderen.png

Daarnaast is het van belang dat de beheerder van JOIN Agenderen u aan de juiste rol heeft gekoppeld. Alleen de rollen "beheerder" en "bewerker" hebben toegang tot agenderen.nl. De rol "raadpleger" kan enkel gebruik maken van de VergaderAPP.

[bewerken] Aanmelden via de website

Naast het werken vanuit JOIN Zaak & Document kunt u ook JOIN Agenderen bereiken via uw standaard browser. Deze weg wordt normaliter alleen bewandeld door beheerders, die naast het opmaken van agenda's ook gebruikersbeheer en autorisatiebeheer uitvoeren in JOIN Agenderen.

U typt in uw browser het adres www.agenderen.nl (of de testomgeving van JOIN Agenderen test.agenderen.nl) in. U komt bij het aanmeldscherm van JOIN Agenderen. Hier logt u in met het emailadres en wachtwoord dat u heeft ontvangen. Nog geen gebruiker: neem contact op met uw beheerder van JOIN Agenderen.

Afbeelding:aanmeldscherm_agenderen.png

Verder naar Agenderen.nl Agenda aanmaken

Persoonlijke instellingen