Decos KCS Admin Openstaande Privilege Verzoeken

Van Decos

Ga naar: navigatie, zoeken

File:Admin_Knop_Openstaande_Privilege_Verzoeken.png

Gebruikers van het Decos KCS kunnen een verzoek indienen om hun rechten aan te passen. De berichten die zij versturen zijn voor de applicatiebeheerder beschikbaar in de beheerapplicatie onder de knop Openstaande privileges.

Door op deze knop te klikken, krijgt u een scherm dat opgebouwd is uit twee delen. Links wordt een overzicht gegeven van de verzoeken die ingediend zijn, waarbij het type verzoek wordt weergegeven en de datum / tijdstip van aanvragen. U kunt met de pijltjes op uw toetsenbord of met de pijltjes links onder door de lijst navigeren. Ook kunt u met de muis op een van de ver-zoeken klikken. Deze wordt dan weergegeven in een donkergrijze kleur.

File:Admin_Openstaande_Privileges.png

In het rechterscherm verschijnt vervolgens de omschrijving die de aanvrager heeft ingevuld. U kunt vervolgens beoordelen of deze privileges toegekend kunnen worden. Er zijn drie opties die gekozen kunnen worden door op de gelijknamige knop te drukken:

1. Alles accepteren voor gebruiker -> om de gevraagde privileges voor een gebruiker toe te staan

2. Alles accepteren voor groep -> om de gevraagde privileges voor een groep toe te staan.

3. Alles afwijzen -> indien u niet akkoord gaat met het verzoek

Zodra u op de eerste twee knoppen drukt, worden de privileges automatisch aangepast.

Door op de rode tab rechtsboven te klikken komt u weer in het hoofdscherm van de applicatie.

Zodra de gebruiker of groep waarvoor een verzoek in behandeling is genomen, inlogt in het KCS, verschijnt melding waarin aangegeven wordt dat het verzoek al dan niet gehonoreerd is.

Persoonlijke instellingen