Decos KCS Admin Inleiding

Van Decos

Ga naar: navigatie, zoeken

Het JOIN Klantcontact (JKC) fungeert als de informatiebron voor intake- en klantvragen en is ontwikkeld om klantvragen snel en eenduidig te beantwoorden. Vanuit 1 centrale applicatie kunt u gebruik maken van informatie die in diverse applicaties binnen uw organisatie beschikbaar is. U hoeft als gebruiker niet alle applicaties te openen maar kunt vanuit een plek beschikken over de juiste informatie: JOIN Klantcontact.

JOIN Klantcontact zorgt voor ondersteuning van alle directe kanalen waar medewerkers in de front-office mee te maken hebben. U kunt hierbij denken aan: balie, telefoon, e-mail, locatiegebonden informatie, verwijzingen en het plannen van afspraken.

JOIN Klantcontact is gekoppeld met diverse front-, mid- en backoffice applicaties waardoor altijd de meest recente informatie beschikbaar is. De midoffice applicaties waar gegevens uit ontleend worden zijn: het zakenmagazijn, zaakafhandeling (status), DMS, CRM, RMA, workflow, checklists. De frontoffice applicaties zijn o.a.: website, eFormulieren, landelijke voorzieningen zoals mijnoverheid.nl. Tot slot de backoffice applicaties: de systemen binnen vakafdelingen en de basisadministratie zoals de GBA en BAG.

In deze handleiding vindt u een beschrijving van alle voorkomende handelingen die door de applicatiebeheerder van het JOIN Klantcontact uitgevoerd kunnen worden.

Persoonlijke instellingen